Trash the dress Larisa și Valentin

Stabilisem împreună cu Larisa și Valentin încă de la început că vom face o sesiune foto trash the dress. Până aici a fost simplu. La o masă arăbească bună de-ți plouă în gură mi-au zis că știu ei un loc mișto la bulgari unde este un golf superb în care ne putem desfășura în voie fără să avem parte de tot felul de gură-cască. Unde mai pui că e și la o aruncătură de băț de graniță. Suna bine de tot. Deja gândul ne zbura la tot felul de cadre.

În ziua Z am pornit la drum la prima oră. Cum ieșim din București și intrăm pe A2, începe să plouă mocănește. În orice parte te uitai pe geam, cer plumburiu. Houston, we have a problem…Cum pe americani nu-i prea interesa de sesiunea noastră foto am făcut ce face orice fotograf disperat: se roagă la sfântul ședințelor foto! Să nu-mi spuneți că așa ceva nu există. Există și în plus e și băiat bun. Ne-a ținut el în suspans până la bulgari dar a meritat așteptarea: s-a revanșat cu cei mai frumoși nori pe care i-am prins la vreo ședință foto.

La masă la restaurantul cu cele mai bune midii din Bulgaria ar fi trebuit să închinăm un pahar și să-i mulțumim sfântului ședințelor foto pentru ajutor. Ne-am luat cu poveștile și am uitat. Promitem să ne revanșăm dacă ne mai ajută și pe viitor.

2 comentarii
Comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată sau distribuită. Cămpurile obligatorii sunt marcate *

 • anki11 octombrie 2013 - 20:17

  Fain. Traiasca sfantu’ sedintelor foto! 🙂
  Mi-ar fi placut si cateva cadre color. Ma gandesc ce bine tre sa fi arata pufoseniile alea de nori.
  .. si frumoasa fata 🙂RăspundeAnulează

 • anki11 octombrie 2013 - 20:19

  erata: aratat
  😛RăspundeAnulează