Albume

Trăim de ceva timp într-o epocă aproape complet digitală. Avem aparate foto digitale, telefoane (mult prea) inteligente, tablete și laptop-uri cu ecrane uimitoare. Avem conturi pe rețele de socializare unde încărcăm și distribuim fotografii. Constant fotografiem, prelucrăm și stocăm sute sau mii de imagini care au rolul de a ne reda și imortaliza viața. Tehnologia ne permite în sfârșit să surprindem fiecare clipă din viața noastră.

Aici intervine paradoxul epocii noastre digitale: după tot acest efort amintirile noastre ajung adesea să fie uitate printr-un folder de calculator, pe un DVD sau pe un hard disk extern. Mai grav e că există oricând riscul de a le pierde definitiv. Un scenariu precum cel din acest clip nu e deloc imposibil, oricât de apocaliptic ar suna.

Albumul foto trebuie să fie precum un film bun pe care, din când în când, îți vine cheful să-l revezi. Avantajul albumului, prin comparație cu filmele,  e că trebuie doar să-l iei din bibliotecă pentru a descoperi cel mai cald și plăcut mod de retrăi filmul nunții voastre.

Albumele foto Andrei Morar Photography au coperta din piele de cea mai bună calitate, menită să reziste peste ani și ani. Și pentru că albumul vostru trebuie să fie unul personal, colajele acestuia conțin imagini selectate de voi, eu ocupându-mă doar de aranjarea și combinarea acestora astfel încât să redea artistic și sugestiv acea zi specială din viața voastră.

 

  • Codruta Morar - 5 aprilie 2013 - 21:52

    Placerea de a avea un album foto, cu imagini selectate si nobil tiparite cu coperti de piele mirositoare discret este destinate acelora care ,aleg a citi o carte ,tiparita de o mare editura ,pe care-o rasfoiesc,ii admira coperta, le place sa o tina pe noptiera linga o ceasca de cafea ..in loc sa citesca aceeasi carte pe o lucitoare tableta .ReplyCancel

  • Andreea - 29 aprilie 2013 - 7:23

    Buna ziua,eu in august pe 16 am decat cununia civila nu si nunta si as dori sa va intreb daca pot apela la serviciile dumneavoastra la o filmat in timpul casatoriei si apoi o sedinta foto.ReplyCancel

Adresa dvs. de email nu va fi publicată sau distribuită. Cămpurile obligatorii sunt marcate *

*

*

Sus Contactează-mă Share pe Facebook Trimite pe Twitter Trimite prin email unui prieten