Asteptarile voastre

La ce să vă așteptați dacă alegeți Andrei Morar Photography?

PASIUNE: Îmi place tot ce ține de fotografia de nuntă. Îmi place pentru că te obligă să dai tot ce ai mai bun din tine ca fotograf, pentru că e un amestec de stiluri de a face fotografie, pentru că ești mereu contra timp dar mai ales îmi place pentru că îmi dă posibilitatea de a fi eu cel care imortalizează cele mai importante evenimente din viață.

CREATIVITATE: Nu cred să existe oportunitate mai mare de a fi creativ decât fotografiind o nuntă. Pe parcursul unei singure zi ai o mulţime de ocazii de a-ți demonstra creativitatea. Nu lipsesc emoțiile, situațiile neprevăzute, elementul surpriză.

PROFESIONALISM: Tratez cu seriozitate tot ceea ce ţine de serviciile foto. Calitatea serviciilor pe care le ofer este cea pe care mi-o doresc şi eu la rândul meu.

UMOR: Umorul face parte din felul meu de a fi. Și cum nu pot fi altul în ziua nunții încerc să mă folosesc de umor pentru a destinde atmosfera. Nimic nu este mai frumos decât să surprinzi în fotografii oameni zâmbitori. Vreau de la voi să vă simţiţi bine pentru că astfel şi fotografiile vor pe măsură.

Adresa dvs. de email nu va fi publicată sau distribuită. Cămpurile obligatorii sunt marcate *

*

*

Sus Contactează-mă Share pe Facebook Trimite pe Twitter Trimite prin email unui prieten