Despre fotograf

În copilărie, când cineva mă întreba „Ce vrei să te faci când vei fi mare?” le răspundeam fotbalist. Parcă și pompier. Oricum, nu mi-ar fi trecut niciodată prin cap că voi fi fotograf.

De altfel, eu nu m-am apucat de fotografie cu vreun vechi aparat rusesc pe film și nici nu mi-am transformat baia în camera obscură improvizată. Mai târziu mi-am dat seama că nici nu contează cum începi: important e că s-a întâmplat și că-mi place la nebunie.

Fotografia de nuntă am descoperit-o întâmplător. Îmi amintesc și acum emoțiile primei nunți, stresul de a nu o da în bară și satisfacția când îmi ieșea un cadru bun. De la prima nuntă fotografiată și până la participarea la un workshop internațional cu cei mai mari fotografi de nuntă din lume timpul parcă a zburat. Din fericire, pasiunea a rămas.

Nu vreau să lungesc prea mult această prezentare și nici nu ar fi foarte important pentru voi. Ceea ce este cu adevărat important este ca fotografiile mele să vă convingă că eu sunt persoana potrivită pentru a surprinde cel mai important eveniment din viața voastră.

Dacă fotografiile mele v-au convins nu rămâne decât să mă contactați.

contact@andrei-morar.ro

0744707784

Adresa dvs. de email nu va fi publicată sau distribuită. Cămpurile obligatorii sunt marcate *

*

*

Sus Contactează-mă Share pe Facebook Trimite pe Twitter Trimite prin email unui prieten