Mihaela și Cosmin – fotograf la nunta celui mai bun prieten

Pe Cosmin îl știu din clasa a IV-a. Ne leagă cam tot ce e mai frumos din copilărie și adolescență: vacanțele de vară la ștrand, taberele din Năvodari, chefurile din liceu, studenția din București… Mă opresc aici pentru că risc să deviez de la subiectul postării și să devin nostalgic.

Pe Mihaela o cunosc de mai puțin timp dar mă bucur că ea a fost aleasa și sunt convins că are tot ce-i trebuie pentru a fi fericiți împreună.

PS Revenind la titlul postării: nu e deloc ușor să fii fotograf la nunta celui mai bun prieten. Presiunea de a nu rata vreun moment e și mai mare ca de obicei, de multe ori iți vine să fi fost doar un ”invitat” și îți dai seama că nu poți, te întrebi dacă nu era mai bine sau mai simplu să fi lăsat altcuiva rolul de fotograf. Cu toate acestea mă bucur însă că eu am fost fotograful. Parcă așa e mai normal.

1 comentariu
Comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată sau distribuită. Cămpurile obligatorii sunt marcate *

 • CRISTINA & NICU SUCIU26 ianuarie 2012 - 5:01

  FELICITARI ANDREI !

  NE-AM BUCURAT TARE MULT SA NE DELECTAM CU POZELE DE LA NUNTA DRAGILOR NOSTRI MIHAELA & COSMIN.

  AI MULT TALENT. DACA NE PERMITI O SA ITI FACEM „PROMOVARE” IN RANDUL PRIETENILOR SI CUNOSTINTELOR NOASTRE SA APELEZE LA TINE PENTRU POZE DE CALITATE. FACUTE CU PROFESIONALISM DAR SI CU MULTA DARUIRE SI TALENT !!!

  CEL MAI BUN PRIETEN AL TAU DIN COPILARIE, COSMIN ESTE UNUL DINTRE TINERII MEI COLEGI CU CARE AM COLABORAT FOARTE BINE. IAR CU MIHAELA AM COLABORAT TOT CU MULT DRAG INCLUSIV LA TEZA DE DOCTORAT. AMANDOI NE SUNT FOARTE DRAGI SI NE BUCURAM CA SI-AU UNIT DESTINELE !!!

  DUMNEZEU SA LE BINECUVINTEZE CASNICIA SI SA AIBA MEREU ALATURI PRIETENI ADEVARATI, ASA CA TINE, ANDREI !!!

  TOATE CELE BUNE !

  DIN INIMA,
  CRISTINA & NICU SUCIURăspundeAnulează