Nuntă Cristina și Nicu

 

În momentul în care te decizi ca nunta ta să aibă loc în aer liber e clar că îți asumi riscul unei ploi zdravene de vară care poate strica cam totul începând cu machiajul miresei și terminând cu cheful de petrecere al invitaților. Mai adăugați și ceremonia religioasă programată pe pajiștea din curtea restaurantului și vă puteți face o idee despre ce a fost în sufletul mirilor și a tuturor celor implicați în organizarea nunții.

Cu toate astea, din clipa în care Cristina și Nicu mi-au spus că ei vor să facă nunta în aer liber, am știut că ploaia nu o să ne încurce. Nu mă întrebați pe ce m-am bazat, nu știu dacă e vorba de noroc, pile la INM sau că Sf. Ilie va ține cu noi dar știam că totul va ieși perfect.

Adăugați la cei 0 cm de ploaie de pe 1 iunie din Mamaia un candy bar dichisit cu tot felul de dulciuri fistichii, un panou foto trăsnit, muzică excelentă, un spectacol de jonglerii cu focul și, mai ales, oameni haioși și cu chef de distracție și vă veți face o idee despre cât de bine ne-am simțit la nunta lor.

 

 

Nu sunt comentarii
Comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată sau distribuită. Cămpurile obligatorii sunt marcate *