Ședință foto de logodnă Larisa și Valentin (One…ZING Story !)

Dacă ar fi să-i spunem cumva acestei ședințe foto atunci numele cel mai potrivit, ales chiar de Larisa și Valentin, ar fi  One …ZING story!

Dacă nu știți de unde vine Zing-ul vă dau un indiciu: Hotel Transylvania

Acum că vă e clar ce e cu Zing-ul îi voi lăsa pe ei să-și spună povestea:

”One …ZING story:

Noi doi ne cunoaștem de mult timp, am cules multe împreună de la viață, ne-am sprijinit unul pe celălalt și ne-am bucurat de fiecare clipă petrecută alături.

Când am realizat ceea ce însemnăm unul pentru celălalt, ne-am hotărât să facem pasul și nimeni și nimic nu ne va opri vreodată să declarăm cu voce tare You Are AmaZING to Me!

Astfel, clipele petrecute în sesiunea foto au transpus în instantanee devotamentul, dăruirea, relaxarea, completarea și iubirea necondiționată care ne caracterizează relația.

Fiecare dintre noi am găsit în celălalt acel ZING care ne dă aripi să visăm împreună, să ne găsim liniștea și încrederea în brațele celuilalt, să avem puterea de a merge mai departe, pentru a ne desena viitorul așa cum știm mai bine, privindu-ne în ochi și jurându-ne să ne amintim întreaga viață ceea ce ne unește.

Înfruntând înălțimi, căldură și țânțari, ne-am distrat împreună, ne-am ajutat să depășim frica și obstacolele, ne-am relaxat pe lac cu ZING-ul alături și am petrecut clipe frumoase îmbrățișați de natura și de persoane dragi.

A fost un moment de relaxare în mijlocul pregătirilor pentru nuntă, un moment doar al nostru, în care ne-am oprit și ne-am bucurat de ceea ce am realizat până acum, unul de celălalt, uitând de nebunia vieții cotidiene, am râs și am dansat pe muzica sufletelor noastre unite…unite pe vecie.

A ști ca ești „uimitor” pentru persoana cea mai dragă ție este un sentiment înălțător și totodată suficient pentru a te dărui complet vieții în doi…ceea ce vă dorim și vouă, tuturor!

ZING 4 LIFE, y’all!”

Nu sunt comentarii
Comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată sau distribuită. Cămpurile obligatorii sunt marcate *