Trash the dress Larisa și Valentin

Stabilisem împreună cu Larisa și Valentin încă de la început că vom face o sesiune foto trash the dress. Până aici a fost simplu. La o masă arăbească bună de-ți plouă în gură mi-au zis că știu ei un loc mișto la bulgari unde este un golf superb în care ne putem desfășura în voie fără să avem parte de tot felul de gură-cască. Unde mai pui că e și la o aruncătură de băț de graniță. Suna bine de tot. Deja gândul ne zbura la tot felul de cadre.

În ziua Z am pornit la drum la prima oră. Cum ieșim din București și intrăm pe A2, începe să plouă mocănește. În orice parte te uitai pe geam, cer plumburiu. Houston, we have a problem…Cum pe americani nu-i prea interesa de sesiunea noastră foto am făcut ce face orice fotograf disperat: se roagă la sfântul ședințelor foto! Să nu-mi spuneți că așa ceva nu există. Există și în plus e și băiat bun. Ne-a ținut el în suspans până la bulgari dar a meritat așteptarea: s-a revanșat cu cei mai frumoși nori pe care i-am prins la vreo ședință foto.

La masă la restaurantul cu cele mai bune midii din Bulgaria ar fi trebuit să închinăm un pahar și să-i mulțumim sfântului ședințelor foto pentru ajutor. Ne-am luat cu poveștile și am uitat. Promitem să ne revanșăm dacă ne mai ajută și pe viitor.

Nu sunt comentarii
Comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată sau distribuită. Cămpurile obligatorii sunt marcate *